Mapa web | Restaurants a Igualada | Restaurant El Jardí

Mapa web

Restaurant a Igualada
A El Jardí trobaràs tot el que estàs buscant: gust, aromes, plats abundants i bon servei. Per això som un dels restaurants de referència a Igualada. Vingui a veure'ns i et sorprendrem amb les propostes que hem creat.
Menu del día
Cuina catalana
El nostre xef no deixa d'innovar i experimentar entre els seus fogons i els resultats no deixen lloca a dubtes: el gust i la qualitat estan por sobre de tot. En el Restaurant El Jardí hi ha una cosa clara, tots els nostres plats estan elaborats amb tot l'afecte i esforç que et mereixes. Esperem que
Carta d'especialitats
Les nostres instal.lacions
Al Restaurant El Jardí tenim cura de tots els detalls, això inclou la decoració i ambientació del local. Volem que els nostres clients es trobin còmodes i relaxats en les nostres instal.lacions i s'oblidin, per uns moments, de la seva rutina diària.
Contactar amb Restaurant El Jardí
Si vols fer-nos arribar una pregunta o sol.licitut o desitges fer-nos arribar la teva opinió un cop hagis visitat el nostre restaurant, ompli el formulari que aquí et presentem. Si ho prefereixes, pots trucar-nos per telèfon al següent número: 93 803 18 64.
Xarxes socials
Enllaç a serveis útils del vostre interès.
Avisos legals i política de privacitat
Secció de recull els avisos legals relacionats amb el compliment de la LSSI.
Política de Cookies
Sección que recoge la política de cookies.
Accessibilitat
Consells sobre accessibilitat a través de combinacions del teclat.
Mapa web
Aquesta secció